От Фейсбук профила  на Ивет ДобромироваЛена Бориславова с грозен колаж,

...
От Фейсбук профила  на Ивет ДобромироваЛена Бориславова с грозен колаж,
Коментари Харесай

Ивет Добромирова: Докато някои са държали парапети, други са били на амбразурата като Плевнелиев

От Facebook профила  на Ивет Добромирова

Лена Бориславова с противен колаж, който се подиграва на Росен Плевнелиев. Че си го направила и кавър фото, явно с цел да подчертае неговата значителност. Малка детайлност е, че колажът е въз основата на фотография, която наподобява по този начин заради характерната вероятност, а самата тя беше жертва на сходен фото феномен.

Избягвам да отвръщам поименно в последно време, само че някак има неща, които минават всяка граница.

Когато си умишлен за звезда-политик, е хубаво да пазиш този статус, тъй като той е нежен, колкото едно видео на един парапет, който го няма.

И до момента в който някои са държали парапети, други са били в действителност на амбразурата в името на клетата страна, все пак и всички.

Да напомня кой е Росен Плевнелиев - президентът.

Росен Плевнелиев е президентът, който излезе и застана до протестиращите през зимата на 2012 година

След това назначи служебно държавно управление, което даде старт на кариерата на Асен Василев.

Това служебно държавно управление спря Южен поток, с цел да отбрани интереса на България от Русия. И извади парите на държавните сдружения от КТБ, с което постави поанта на войната против пленената от Пеевски и Цветан Василев страна. Това му извоюва неуморни опити за импийчмънт, инспекции от Национална агенция за приходите на цялото му семейство до девето коляно, че даже и опит за противоконституционно покачване на обвиняване (но те в Политическа партия с конституцията вървят в тоалетната, с цел да я употребяват вместо мачкани вестници, тъй че нямам доверие това да ги впечатли много).

Росен Плевенелиев е президентът, който застана зад протестиращите през 2013-а година и разгласи, че смъква доверието си от държавно управление и парламент, предложили и назначили Пеевски за началник на ДАНС.

Росен Плевнелиев е и президентът, дал старт на политическата кариера на Христо Иванов, поради неговото заричане, че ще направи правосъдна промяна.

И най-после, само че в действителност преди всичко Росен Плевнелиев е българският президент, който изправи Европейския парламент на крайници със своя тирада в отбрана на Украйна, в която ясно уточни какъв брой огромна опасност е Путин за демократичния свят през 2014-а година.

В политиката, не можеш да си позволиш да не уважаваш достойните достижение на другите политици, без значение от кои си и какво мислиш за тях.

България е на подобен хал с помощта на Лена и компания, че да се подиграваш на някой, който е постигнал в действителност доста, все пак и всички е доста, доста ниска топка. Още повече, когато си директно виновен за резидента Радев. И като се огледам, не виждам различен политик в най-новата ни история да е бил толкоз нахален към съперниците си. Или в случай че има подобен, то да няма неточност, че Политическа партия са не по-добри от него.

 



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР